Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yaraşır maliyetli yangın kapıları, yangın eminği dâhilin yerinde korumayı sağlamlayacak kalitede baplardır. Bu baplar, oranlı fiyatlarıyla birşunca şahsiyet aracılığıyla tercih edilir. İşte oranlı maliyetli yangın kapıları için bilmeniz gerekenler:

Yangın bapsı fiyatları, kapının boyutuna, kalitesine, imal malzemesine ve vesair faktörlere sargılı olarak değişir. ölçün bir yangın kapısı için fiyatlar vasati 1500 TL ile 2750 TL ortada değmaslahatmektedir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nokta ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil nâre dayanıklıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niçin olacaktır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair uzman olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile Yangın Kapısı ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve bâtıneride Yangın Kapısı Fiyatları bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme vahilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir Yangın Kapısı kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın yahut ivedi konum vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım kayranından kâr yapmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 şahsiyet kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına ilişkilı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Dürüst Kısım namzetı yengi hususşması yaptı, Lütfü Savaş ise "Bu işlemin arkaini bırakmayacağız" dedi

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Report this wiki page