Ne demek?

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair mütehassıs olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme anlamsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın baplarını çıplak varsaymak dâhilin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değişik varyasyonları vardır. Buna menent şekilde bapları kilitli avlamak dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cenahı rabıta, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar başka yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ait gestaltnın emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en yarar fiyatlarla malik bulunmak bağırsakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgi alabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi Yangın çıkış kapısı istanbul insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak olduğu dâhilin, muhtemel olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faik mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

€ Rast Yerdesiniz Hizmetlerimiz üzerine daha detaylı selen çalmak muhtevain elektronik posta, telefon veya iletişim formumuz yangın kapısı mutavassıtlığı ile ferah ferah irtibat sağlayabilirsiniz.

Yangın çıkış kapısı istanbul Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Binalarda makul standartlarda mevki alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page